Butiken har öpphört och jag kommer numera finnas på BVL Kågeröd. Läs mer här »

Badrumsinredning

Du som har tröttnat på ditt badrum och är sugen på någonting nytt har hittat helt rätt. Vi på Kakelbutiken i Tågarp har ett brett sortiment av badrumsinredning – här finner du nästan allt du behöver i ett badrum! Vi arbetar ständigt för att hålla oss uppdaterade på nya trender inom området, och har som ambition att du ska känna dig nöjd med ditt val av återförsäljare.

Vi tror att god service och snabb leverans är nyckeln till nöjda kunder. Därför strävar vi alltid efter att kunna leverera det allra bästa. Vi kan hjälpa dig oavsett om du planerar att totalrenovera ditt badrum, eller om du bara vill göra en liten uppfräschning. Med vårt breda sortiment kan vi tillsammans hitta det du letar efter. Vi har allt från blandare och tvättställ till badkar, duschkabiner och duschväggar.

Har du hittat något i en av våra broschyrer, men inte sett det i vår butik? Inga problem, vi beställer hem produkten åt dig så att du får det du vill ha! Vi kan dessutom se till att din badrumsinredning blir monterad och installerad hemma hos dig. Med hjälp av goda kontakter med lokala företag ser vi till att du får ett färdigt badrum, på ett kick!

Välkommen in till oss!