Butiken har öpphört och jag kommer numera finnas på BVL Kågeröd. Läs mer här »

Kakel & Klinker

Vi på Kakelbutiken i Tågarp har varit verksamma inom branschen i 18 år, detta innebär att vi har samlat på oss en stor erfarenhet och kunskap genom åren.

Vi har Sveriges största sortiment av kakel och klinker! I vår butik hittar du produkter från ledande tillverkare i hela Europa. Vi har bland annat produkter från länder som Italien, Spanien och Tyskland. Våra leverantörer är väl kända och levererar kakel och klinker med kvalité. Bland annat kan vi erbjuda produkter från Dekora, Nova Kakel & Brickmate. Vi har dessutom ett komplett sortiment av mosaik och värmegolv.

Som erfaren återförsäljare vet vi vad som krävs för att sätta produkterna på plats. I vår butik finner du allt du behöver för hantering, montering och underhåll. Vi har alla nödvändiga tillbehör som fix, fog och fuktskydd.

Kakel och klinker i våtutrymmen

På grund av den stora risken för fuktskador i våtutrymmen, är det bäst att kakelsättningen utförs av en behörig yrkesman. När du handlar hos oss ser vi till att du får ditt kakel eller klinker monterat på rätt sätt, så att du slipper oroa dig för onödiga utgifter. Vi har god kontakt med lokala företag, som alla är måna om att utföra arbetet på ett professionellt sätt.

Välkommen att kontakta oss för mer information, eller ta en titt i våra broschyrer för inspiration.